Pro Lure Fishtail 13 cm

(0) Yorum - 0 Puan
Kategori
Stok Kodu
fıstail130
Fiyat
33,90 TL + KDV
*40,68 TL den başlayan taksitlerle!!
40,68 TL
Renk Kodu
Brown Bass Lime Pepper Mangrove gold Mıdnıght Pearl Sardine
FISH TAILS - YUMUŞAK PLASTİK SAHTE
Pro Lure geniş alanlarda farklı derinliklerde büyük boy balıkları hedefleyerek Fishtail’i geliştirdi. Yaşadığı alanı koruyan türlerden gezgin avcı balıklara, geniş bir yelpazede farklı türleri hedef alan Fishtail yüksek görünürlük sağlayacak renk kombinasyonlarıyla üretilmektedir. Nehir ağızları, ırmak ve göller, bulanık, yağmur sonrası görünürlüğü azalan meralardan, derin berrak sulara, büyük balıkları hedefleyen avcıların mutlaka denemesi gereken bir sahte grubudur. 
Özellikler
- Sahte türü: Plastik balık imitasyonu. - Uzunluk: 3 farklı boyutta 80mm - 105mm - 130mm - Renk Seçeneği: 5 farklı renk. UV destekli renkler Brown Bass, Mangrove Gold, Pearl Sardine - Derinlik: Farklı derinlikler. - Jighead: Hafif ve Ağır geniş aralıkta kullanılabilir. - İp misina tavsiye edilir. Hedeflenen türlere bağlı olarak kalınlık seçilmeli. Mümkün olan en ince ip misina kullanımı ve uygun Fluorocarbon lider tavsiye edilir. - Hedef türler: Lüfer, palamut, levrek, tral, - Kullanım: Dibe ulaştıktan sonra büyük hoplamalar ve geri dibe salınarak yavaş sarım ile aksiyon verilmelidir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Pro Lure Fishtail 13 cm fıstail130
Pro Lure Fishtail 13 cm

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.